Mit tanultatok általános iskolában kémiából? Mit várnak el közép iskolában? Mit kell tudni a továbbtanuláshoz?
középsuliban elvileg az alapokat átveszik még egyszer, szerintem ne aggódj emiatt, de a tankönyvet azért olvasd át, vagy esetleg ha ismerősökből van kémikus, vele beszélgess kicsit a nehezebb részekről. annyira nem facsarnak ki középsuliban, de ez persze tanárfüggő. én kémiafaktos vagyok, elég részletesen kell tudni mindent, de a normál órán teljesen teljesíthető a követelmény.
ha esetleg kérdezhetem, melyik suliba jelentkeztél? hátha tudok pár dolgot még mondani.
első vagyok
ne aggódj, egyenlőre bírd ki év végéig, aztán majd a nyáron kicsit foglalkozz vele, de nem kell vakulásig tanulnod:)
középsuliban úgyis azt kezelik először, hogy mivel mindenki más suliból jött, mást máshogyan tanult- ezért először közös szintre hoznak titeket, gyakorlatilag az elejéről, csak nem annyira részletesen.
sok sikert a továbbtanulásra! :)
(most én is olyan gimiben (Budapest legerősebbje) vagyok, ahova kellett mindenből az 5ös, de nagyon korrektül kezelték az eltéréseket, ezzel máshol sem lesz baj:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!