Hány évesen tanultatok meg főzni? És milyen szintűnek érzitek főzési tudományotokat? :D
Én 22 vagyok,most kezdek konyitani a fözöäshez.
Ha valamit fözök az vagy nagyon rosszul vagy nagyon jol sikerül.
Persze mindent magamtol tanulok,illetve a netet böngészve keresek recepteket.
Sütni egyàltalàn nem tudok.
Fősuli után mikor egyedül éltem,onnantol kezdtem magamnak főzni.Mindig családtagoktol-nagymamámtol,anyutol-kérdeztem mit hogyan szoktak csinálni.
Már nincs olyan amit ne tudnék megfőzni/sütni.
27/l
Én 3 évesen már kis kukta voltam anyám és nénikém mellett... Imádtam besegiteni, és a család szerint is minimum az, ha egy nő tud főzni!!!
Most 23 éves vagyok, és a hobbim a főzés, a kertészkedés, és a borok. Azaz a gasztronómia!!!
A világon mindent el tudok készíteni, ha meg valamit nem, akkor addig gyakorlom, ameddig nem megy.
Én már annyira jól tudok főzni (az egész baráti kör, család, párom, párom családja szerint is), hogy már vannal olyan ételek, amiket én találtam ki, én kombináltam össze az izeket.
Csak nagyon tudom ajánlani a nőknek, h tudjanak főzni!!!
Amit viszont nem szeretek: az a sütemény sütés. Lehet azért, mert undorodom a margarintól nagy mennyisgében, vagy soha nem is volt jó a sütőnk (égetett), nem tudom, de amint lesz profi sütőm is, meg fogok tanul ni !!!!
Én 12 éves koromtól sütök mindenfélét, nagymamáim tanítottak meg. Most már nehezebb sütik is tökjól sikerülnek. Mondjuk 8/10 :)
Főzni viszont sose tanítottak, és amennyire logikusnak találom, hogy a tojás-margarin-cukor arányától függ a süti állaga, annyira nem látom át hogy a "csipet só" meg a fűszerek adagja mennyi legyen igazából, így többnyire vízizű vagy iszonyú erős kaják sikerednek. Viszont ahol nem kell fűszer (pl túrós gombóc), vagy nem nekem kell adagolnom (pl maggi bolognai alap), az jol szokott sikerülni...:) 3/10
15 évesen,most vagyok 21,imádok főzni:)
Sokak szerint már jobban főzök,pontosabba ízletesebben mint a szakács unokanővérem:)Ez azért mindent elmondXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!