Hány éves korotokban tanultatok meg főzni? És mikor kezdtétek?
13 éves koromban főztem az első komoly ebédet az egész családnak.
A jó pap is holtig tanul!:)
Én 10 éves koromban kezdtem tanulgatni, 15 évesen már a pacal levest is megcsináltam.
22/L
sok mai 16 éves nem tud fozni, de ne általánosítsunk. én már tudtam mert érdekel és szeretme is csinálni. már nagyon kicsi koromban a konyhában sertepertéltem. 10 éves korom korul már palacsintát, rántottát, tukortojást szval egyszerub dolgokat megtudtam csinálni.
21/L
19 évesen, amikor összeköltöztem a párommal. Sajnos anyukámba nem szorult túl sok pedagógiai érzék, próbált ő főzni tanítani, de az kimerült abban, hogy "egy ekkora lánynak már illene tudni pörköltet főzni", valamint "bezzeg az én anyám már tízévesen odavett maga mellé segíteni". Hát kösz. Inkább nagy ívben kerültem a konyhát.
Aztán mikor magunkra kellett főzni, viszonylag hamar megtanultam egy csomó mindent. Most már recept alapján szinte bármit megcsinálok, és vannak saját receptjeim is, amik a párom szerint jobbak, mint amit anyukája csinál - ez azt hiszem, elég nagy elismerés :)
én(kikérem magamnak) 13-14 éves koromban...most vagyok 16L
Hála a jó égnek az ismerőseim körében is sokan ilyenkor már tudtak főzni,főleg mert ált.iskolában technika órán főzni tanultunk !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!