Mindig lehet a margarint olajjal vagy zsírral pótolni?
Figyelt kérdés
Mitől függ, hogy lehet-e? Milyen arányban?2013. ápr. 20. 22:55
1/4 anonim válasza:
Általában lehet csak más lesz az étel íze. Pl: a margarinos kenyér esetében.
2/4 anonim válasza:
Illetve margarint legtöbbszôr vajjal pótólják.
3/4 anonim válasza:
Fözésnél igen, sütésnek nem mindig, recepttöl függ.
4/4 anonim válasza:
Nem ! az olaj 100 % zsiradék, míg a margarinok 70, illetve 60 % növényi zsírtartalmúak.
Arányosítani kell!!Az állati eredetű teavaj is csak 80 % zsír, a többi hozzágyúrt víz.
Az disznó vagy baromfizsír is 100 % zsír.Biztosan láttál már, vaj, vagy margarin kenésekor kicsapódó, sokszor spriccelő vízcseppeket.
vagyis nagyjából 10 deka margarin helyett 7 deka zsír kell.
olajat is így számolj, 10 deka margarint helyett 0,7 deci
a megfelelő arány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!