Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mindig lehet a margarint...

Mindig lehet a margarint olajjal vagy zsírral pótolni?

Figyelt kérdés
Mitől függ, hogy lehet-e? Milyen arányban?
2013. ápr. 20. 22:55
 1/4 anonim ***** válasza:
50%
Általában lehet csak más lesz az étel íze. Pl: a margarinos kenyér esetében.
2013. ápr. 20. 23:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
50%
Illetve margarint legtöbbszôr vajjal pótólják.
2013. ápr. 20. 23:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
56%
Fözésnél igen, sütésnek nem mindig, recepttöl függ.
2013. ápr. 21. 07:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
78%

Nem ! az olaj 100 % zsiradék, míg a margarinok 70, illetve 60 % növényi zsírtartalmúak.

Arányosítani kell!!Az állati eredetű teavaj is csak 80 % zsír, a többi hozzágyúrt víz.

Az disznó vagy baromfizsír is 100 % zsír.Biztosan láttál már, vaj, vagy margarin kenésekor kicsapódó, sokszor spriccelő vízcseppeket.

vagyis nagyjából 10 deka margarin helyett 7 deka zsír kell.

olajat is így számolj, 10 deka margarint helyett 0,7 deci

a megfelelő arány.

2013. ápr. 21. 13:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!