Mennyi ideig sussem a karfiolt? Es hányas fokon? Mennyi olajjal? Bocsi de irto kezdo vagyok.
Figyelt kérdés
rantott karfiolrol van szo.. mar megfoztem es kihult, bepaniroztam... teflonos sutoben sutnem..2012. júl. 20. 14:36
1/4 anonim 



válasza:





Annyi olajban, hogy ellepje, úgy egyenletesebben sül, nem kell annyit forgatni.
Nem kell sokáig sütni, végül is meg van főzve, csak a panírnak kell megpirulni.
A hőmérsékletre hiába mondom, hogy 170-200 fok között, úgyse nagyon tudod lemérni, de nem is kell.
Belemártod a karfiolt, ha szépen, intenzíven sül, akkor jó.
Nem jó, ha csak ázik, és az sem, ha pár másodperc alatt elkezd megégni a morzsa. Nem nagy ördöngősség eltalálni, nem lesz vele probléma. Sok sikert, és jó étvágyat kívánok! :)
2/4 anonim 



válasza:





Tegyél a zsemlemorzsába szezámmagot, nagyon finom és mutatós.
3/4 A kérdező kommentje:
koszonom szépen. kedves toled!
2012. júl. 20. 14:45
4/4 anonim 



válasza:





A panírozott dolgokat általában addig sütjük, míg az u.n. aranybarna színt el nem érik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!