Fa tányért első használat előtt milyen olajjal érdemesebb bekenni (ét- vagy paraffin olajjal)?
Figyelt kérdés
2010. júl. 19. 22:10
2/7 anonim válasza:
de ha a kettőből választhatsz, akkor második
3/7 anonim válasza:
Mindenképpen étolajjal (napraforgó vagy oliva), mert valamennyi azért kerül az ételre, és hashajtó nem igazán ideális...
4/7 anonim válasza:
Szerintem is inkább paraffin...utolsó, milyen hashajtóról beszélsz? :D
5/7 anonim válasza:
A paraffinolajat hashajtásra használják - jobb, ha tudod!
6/7 anonim válasza:
Na de mennyi kerül abból az ételre? :D
7/7 anonim válasza:
De minel kellene paraffinolajat használni, ha az olvia is ugyanúgy jó tányérnak, egyszerübb beszerezni, és garantáltan nem okozhat semmi bajt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!