Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Fa tányért első használat...

Fa tányért első használat előtt milyen olajjal érdemesebb bekenni (ét- vagy paraffin olajjal)?

Figyelt kérdés
2010. júl. 19. 22:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Lenolaj
2010. júl. 19. 22:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
de ha a kettőből választhatsz, akkor második
2010. júl. 19. 22:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
Mindenképpen étolajjal (napraforgó vagy oliva), mert valamennyi azért kerül az ételre, és hashajtó nem igazán ideális...
2010. júl. 19. 22:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkább paraffin...utolsó, milyen hashajtóról beszélsz? :D
2010. júl. 19. 22:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
A paraffinolajat hashajtásra használják - jobb, ha tudod!
2010. júl. 20. 07:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
Na de mennyi kerül abból az ételre? :D
2010. júl. 20. 22:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
De minel kellene paraffinolajat használni, ha az olvia is ugyanúgy jó tányérnak, egyszerübb beszerezni, és garantáltan nem okozhat semmi bajt?
2010. júl. 21. 07:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!