Első kutyának kant vagy szukát érdemesebb választani? Melyik a könnyebben kezelhető?
Szerintem a szuka kutyák kezelhetőbbek.Nekem van egy alig 3hónapos Beagle szuka kiskutyám és,ha úgy vesszük akkor ez az első olyan igazi kutyám...(Ő itthon van bent velem a lakásban..sosincs egyedül..)
Amúgy a kan kutyák általában jobban ragaszkodnak a férfiakhoz,mert nekik kell egy igazi falkavezér,persze ez nincs mindig így..((=
Beagle elsőnek? Bátor, de sok sikert vele.:)
Szerintem is szukát érdemesebb elsőnek venni, legalább azzal nem lesz gondod, hogy hány kannak akaszkodik össze sétakor. Ha pedig ivartalanítod, nem nagyon fog szukákkal sem balhézni. Persze nem ez a balhézás az első szempont, hiszen egy jól nevelt kutya nem ugrik össze a másikkal, mindegy, hogy kan vagy szuka. De szerintem egy szukával egyszerűbb, könnyebben tudod irányítani. Csak ismertesd meg jól mindennel, szocializáld.
Hát igazából nem ő az első..csak úgy az első,hogy most már sokkal nagyobb vagyok és nekem kiskoromban sok kutyám volt de nem volt itthon velünk,hanem a nyaralónkba és akkor ugye nem kellett vele úgy foglalkozni meg semmi..Meg kicsi is voltam,így apáék etették mindig,én csak simogattam..((=
De most a kis Beagle kutyámat tanítom,majd viszem kutyasuliba is,és én fizetek neki mindent...:D..szal tél az enyém.((=
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!