Be lehet tenni a margarint a mikróba felhasználás előtt, hogy puha legyen a süti kikeveréséhez?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 20. 15:07
1/9 anonim válasza:
én már volt hogy tettem be. annyi lett a végeredmény hogy az alja folyékony lett a többi pedig puha.
3/9 anonim 



válasza:





Én is úgy jártam, ahogy az első kedves válaszoló, az oldala folyott, a közepe jó lett.
inkább azt csinálom, hogy az egész margarint minden oldaláról bevágom és kb egy centis kis kockákra esik szét, ezt szétterítem és elég hamar megpuhul magától.
4/9 anonim 



válasza:





Be lehet, de tényleg olyan lesz, mint az első írja.
Én nyáron a napra rakom puhulni, télen pedig a radiátorra.
5/9 A kérdező kommentje:
oké, akkor lényeg az, hogy nem árt neki, se a sütinek, hogy a margarin esetleg langyos, ahogy összekeverem a hozzávalókkal,ugye?
2013. ápr. 20. 23:12
7/9 A kérdező kommentje:
köszi! :)
2013. ápr. 21. 14:39
9/9 anonim válasza:
persze, de nem kell annyira megolvasztani hogy folyjon csak elég annyira hogy lágy legyen. Hidd el sokkal könnyebb lesz így összegyúrni a tésztát vagy nem tom mit szeretnél. :) sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!