A kelt kalács, ideértve a kürtös kalácsot is, sütés után 2 órával már kicsit megkeményedik. Van olyan adalék anyag amitől puha marad több napig is?
Figyelt kérdés
#kalácsadalék
2012. máj. 8. 19:25
1/3 anonim válasza:
Főtt krumpli, aszkorbinsav, 1 kanál ecet, savó.
2/3 anonim válasza:
Én minden kelt tésztába teszek 2 ek tejfőlt, általában még 2 nap után sem kemények, szárazak, persze letakarva, vagy műanyag dobozban tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!