Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit csináljak, hogy a házilag...

Mit csináljak, hogy a házilag sütött kenyerem ne süljön az edényhez? Eddig olajjal kentem a jénait, ill. a sütőformát, de mindkettőhöz odasült.

Figyelt kérdés
2012. dec. 29. 19:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Vegyél jó minőségű kenyérsütőt, vagy kerámia bevonatú sütőt.
2012. dec. 29. 19:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia!Én margarinnal kenem ki a jénait és még soha nem ragadt rá a kenyér.Amúgy én próbáltam géppel is és rendes sütővel is megsütni ugyanazt a kenyeret.Nekem a rendes sütős jobban ízlett(ezért nem veszek gépet).
2012. dec. 29. 21:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Tegyél alá sütöpapirt.
2012. dec. 30. 17:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
A kenyér alá nem szokás zsirozni/olajozni a formát, csak kilisztezni.
2012. dec. 30. 17:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!