Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mitől van, hogy a karamellem...

Mitől van, hogy a karamellem soha nem sikerül omlósra, nyúlós marad? Mit rontok el?

Figyelt kérdés
2013. jan. 8. 14:57
 1/4 anonim ***** válasza:
A karamell forrón nyúlós, kihűlve kemény, de nem omlós soha.
2013. jan. 8. 15:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Bocs, akkor lehet, hogy rosszul írtam és karamella. Amit a boltban árulnak becsomagolva.
2013. jan. 8. 15:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Én egyszer tejszínből csináltam, de két óra hosszat kellett mellette állni, állandóan kevergetni, hogy le ne égjen, már azt hittem beleőszülök.ennyi idő után kezdett besűrűsödni, viszont tényleg finom omlós, puha lett.

De nekem nem éri meg ennyi időt pocsékolni rá.

2013. jan. 8. 17:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim válasza:

[link]


Ezt a receptet próbáld ki!

2013. jan. 19. 18:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!