Nem sikerül a pálinkát lefőzni, mert világos kék lesz a végtermék (mint az abszint) Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Szerintetek miért van ez? Hogyan lehetne megtisztítani a réz csöveket?(már ha persze azok állapota a gond). Szerintetek?2012. aug. 3. 19:19
1/2 anonim válasza:
Főzésnél a "rézelejét" ki kell önteni, az mérgező!
Egy idő után nem lesz olyan a színe!
De a főzőt ki kellett volna takarítani rendesen főzés előtt!
2/2 anonim válasza:
citromsav, réz elejét elkell venni, 0,5%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!