Hogyan dobjam fel a marhapörköltemet?
Marhapörköltet szeretnék csinálni, de már unalmas az egyhangú íz. Hús + hagyma + olaj vagy zsír + knorr pörköltszaft + mustár + tejföl.
Mit javasoltok, mivel egészítsem ki és vagy mit hagyjak el belőle ? Köszi :-)
11-es vagyok!
Akkor főzz belőle marha-tokányt, jónéhány elkészítési módja hasonlít a pörkölthöz, de van olyan változat is, amelyik más jellegű ízt ad.
Nézegesd át, melyikre éhezel rá!
Simán, gombával, hacsak nem útálod azt is.nagyon finom együtt, annak, aki szereti a gombát.
vagy csak simán csináld, hagyd ki a knorrt, a mustárt és a tejfölt, rögtön rájössz, hogy milyen, egy igazi jó marhapörkölt.
Csinálj belőle vadast zsemlegombóccal és áfonyalekvárral. Ha nem bírjátok megenni, hívj meg rá :D
Egyébként a pörköltszaftot és a mustárt hagyd el belőle, és tegyél bele pirospaprikát. Vagy csinálj cseh gulyást (ami a nevével ellentétben nem a magyar gulyással, hanem a pörkölttel rokon), és egyetek hozzá knédlit. [link]
Vagy csinálj svickovát (szintén cseh), ami a magyar vadashoz hasonlít: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!