Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan dobjam fel a marhapörkö...

Hogyan dobjam fel a marhapörköltemet?

Figyelt kérdés

Marhapörköltet szeretnék csinálni, de már unalmas az egyhangú íz. Hús + hagyma + olaj vagy zsír + knorr pörköltszaft + mustár + tejföl.


Mit javasoltok, mivel egészítsem ki és vagy mit hagyjak el belőle ? Köszi :-)


2012. okt. 25. 19:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%
Csinálj belőle egy jó kis gulyás-levest, finoman bezöldségelve, utána egy adag túrós-csuszát. Fejedelmi kaja!
2012. okt. 26. 07:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszi útálom a gulyást és a csuszát is, valami prökőlt kéne :-)
2012. okt. 26. 13:39
 13/17 anonim ***** válasza:

[link]


11-es vagyok!

Akkor főzz belőle marha-tokányt, jónéhány elkészítési módja hasonlít a pörkölthöz, de van olyan változat is, amelyik más jellegű ízt ad.

Nézegesd át, melyikre éhezel rá!

2012. okt. 26. 13:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy kis gombával, és áfonya/som lekvár, mellé krumpligombóc, és isteni finom vadas lesz belőle :) A párom mostanában mindig így csinálja és mindenkinek ízlik.
2012. okt. 26. 15:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/17 anonim ***** válasza:

Simán, gombával, hacsak nem útálod azt is.nagyon finom együtt, annak, aki szereti a gombát.

vagy csak simán csináld, hagyd ki a knorrt, a mustárt és a tejfölt, rögtön rájössz, hogy milyen, egy igazi jó marhapörkölt.

2012. okt. 26. 17:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/17 anonim ***** válasza:

Csinálj belőle vadast zsemlegombóccal és áfonyalekvárral. Ha nem bírjátok megenni, hívj meg rá :D


Egyébként a pörköltszaftot és a mustárt hagyd el belőle, és tegyél bele pirospaprikát. Vagy csinálj cseh gulyást (ami a nevével ellentétben nem a magyar gulyással, hanem a pörkölttel rokon), és egyetek hozzá knédlit. [link]

Vagy csinálj svickovát (szintén cseh), ami a magyar vadashoz hasonlít: [link]

2012. okt. 26. 21:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a legegyszerűbb módja,úgy dobd fel a marhapöridet,hogy nem így készíted,ugyanis nem is így készül,mustár meg tejföl pláne nem kell hozzá,atya ég!Nem kötözködés,ahány ház annyi szokás,de a marhapöri nem így készül,sőt,egyik pörköltbe se kell mustár,tejföl is csak ha valaki szereti a tejfölös csirkepaprikáshoz,olvasgass,tanulj meg főzni,bocsi!!!!!!!
2012. okt. 31. 01:46
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!