Főtt, kötözött sonkán apró, fehér pöttyök jelentek meg. Húsvét óva a hűtőben van. Talán penész? Dobjam ki, vagy van valami praktika, amivel megmenthető?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 16. 09:03
1/3 anonim válasza:
hát ezt így nehéz megtippelni
lehet penész, de az is lehet, hogy csak a zsír csapódik ki rajta...
te látod
2/3 A kérdező kommentje:
Gondoltam arra is, hogy tényleg csak a zsír csapódik ki rajta, hiába nézegetem, nem nagyon tudom megtippelni.Miből lehet biztosan megállapítani, ha a sonka romlott?
2012. ápr. 16. 09:21
3/3 doboszoli válasza:
Ha főtt, akkor Bodri! Ne gondolkodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!