Takianti45 kérdése:
Szeretnék otthon házi sajtal, sonkával töltött csirkemellet csinálni. Egyszer próbáltam, de összetűzéseknél nagyon vastag lett a hús. Valami praktika, hogyan legyen egyenletes vastag, úgy hogy benne maradjon a töltelék?
Figyelt kérdés
2012. febr. 28. 11:23
1/2 anonim válasza:
Vékonyra klopfold ki, és mivel a házi sajt nem kemény, duplán panírozd be, mert a sajt kifolyhat.
2/2 anonim válasza:
eleve próbáld úgy szelni, ahogy szeretnéd. pl, ha ügyes vagy egy nem túl vastag szeletbe éles késsel zsebet is tudsz vágni, abba teszed a sajtot, és így csak egy oldalt kell fogpiszkálóval jól össszefogni.
a dupla panír is jó ötlet a sajt miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!