Van valamilyen házi praktika zöldségek, húsok grillezéséhez ha nincs se grilles sütöm meg grilles mikróm se?
Én serpenyőben próbáltam, az összes olajat beszívta. Mikor pótoltam, azt is. Bármennyit. Ehetetlen lesz.
Sütőben lehet, h jobb, talán én is kipróbálom.
szia!én nagyon pici olajon, vagy margarinon szoktam magamnak teflon serpenyőben "grillezni" zöldségeket.
cukkini szeleteket, rápa szeleteket, zellert, karalábét, stb.szóval nem bő zsiradékban, hanem éppen csak kikenve.
igaz néha kicsit füstös is lesz, de úgy még finomabb.
piros-barnás pörkösre sütöm mindkét oldalát a zöldségeknek.ha fogyózom, mindig így készítem a köreteimet.ja, mikor beleteszem, lefedem pár percre a serpenyőt, hadd engedje ki a saját levét.utána nézegetem, hogy pirulnak-e.kemányebbeknél /répa, karalábé, zeller/
pici víz is megy az elején, de aztán az felszívódik és már csak sülnek a zöldségek.
lényeg a forrró serpenyő!
üdv.
utolsó vagyok, a csirkemellet is ugyanígy szoktam akár kis szeletkékben, akár csíkokra vágva.belül puha, kívül barnás-piros.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!