Mit csináljak ha összement a levesben az eresztékem? Az izé nagyon jó lett, foghagymás leves, de valamitől látszik, hogy összement az eresztékem. Valami praktika amivel helyre hozhatom?
Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 18:34
1/8 anonim válasza:
Kérlek áruld el mi az az ereszték a levesben? Ha krémlevest szerettél volna, de összetúrosodott, vagy ilyesmi, akkor botmixer segíthet.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem tudod mi az ereszték? Akkor ezen nincs is mit magyarázni:) Egy jó házi asszony tudja. Már megoldottam
2011. márc. 25. 13:25
3/8 anonim válasza:
Valóban nem én vagyok a háziasszonyok gyöngye, eltaláltad :-) Ugyanakkor tojáslevest én is szoktam készíteni. Az eresztéket pedig, még sosem hallottam, de azért megtaláltam a receptjét a Magyar Zsidó Honlapon: tojás+víz+liszt+só. Csak ha esetleg más sem ismerné...
4/8 anonim válasza:
Én jó házi asszonynak érzem magam, de fogalmam sem volt róla hogy mi az az ereszték.Soha nem hallatom róla, mert még nem is ettem.
Mi levesbe csak bolti tésztát, vagy csipetkét teszünk.
Ezért nem kell lehordani a másikat.
Sztem mi is tudnánk neked olyat mondani amiről még nem hallottál, vagy nem azon a néven ismered.
Ja nem az első voltam!!
5/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok, én is a Magyar Zsidó honlapon találtam meg, lehet ezért nem ismerjük.
Ne értsd félre nem rosszból mondom.
6/8 anonim válasza:
Az ereszték ugyanaz, mint a habarás. (AZ tévedés, hogy a habarás mindig tejfölös! Az alap az viz + liszt)
7/8 anonim válasza:
A kérdező kommentje:
Nem tudod mi az ereszték? Akkor ezen nincs is mit magyarázni:) Egy jó házi asszony tudja. - Egy tipikus beszólás......... de inkább nem folytatom, mert le rasszistáztok.....
8/8 anonim válasza:
Egy jó házi asszony viszont el is tudja magyarázni mi az, nem ilyen hülyeséggel takarózik, hogy ezen nincs mit magyarázni. Ereszték. LOL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!