Frankfurti leves honnan tudom h elég sós-e?
Figyelt kérdés
2010. dec. 17. 14:27
3/12 A kérdező kommentje:
A krumpli meg a lé jó, de a káposzta édeskés.
2010. dec. 17. 14:37
4/12 anonim válasza:
Húúúú ba+, te télleg ennyire.....???
5/12 anonim válasza:
Kóstold meg! Amúgy másnap sokkal finomabb.
6/12 A kérdező kommentje:
Most nem tom miért kell parasztnak lenni. Elárulom h sokmindent tudok főzni, de frankfurtit most csinálok először. Sztem nem szégyen h nem tudom elsőre h mit hogy. Aki meg ienért bánt engem v bárki mást, gondolom úgy született h mindent tudott. Gratulálok neki.
2010. dec. 17. 14:43
7/12 anonim válasza:
Ez azok közé az ételek közé tartozik, amit egy nappal elöbb jó elkésziteni, mert akkor érnek össze az izei.
Frissen készitve mindig édeskésebb marad a káposzta, ha meg utánsózod, akkor is csak a leve lesz sós, a káposzta marad édes - ez csak másnapra egyenlitödik ki.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Mostmár megnyugodtam és nem teszek bele több sót:)
2010. dec. 17. 14:53
9/12 anonim válasza:
Szia, semmiképp ne tegyél bele több sót. Másnapra összeérnek az ízek normálisan, és inkább sótlan legyen mint sós. A sótlansággal még utólag lehet mit kezdeni :) Jó étvágyat!
10/12 anonim válasza:
ha máskor is ilyen gondod lesz, vegyél ki egy tálkába az ételből és várd meg, míg kihűl. utána kóstold meg,az a biztos. forrón az ember másképp érzi az ízeket és hajlamos
esetleg eltúlozni a sót és a fűszereket.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!