Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csináljak a Frankfurti...

Mit csináljak a Frankfurti leves mellé?

Figyelt kérdés
Ma Frankfurti levest tervezte de nincs ötletem hogy mit csináljak mellé . Ha valakinek van egy jó ötlete vagy receptje azt megköszönöm ;)
2011. ápr. 16. 11:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem valami édeset, pl gírzes-mákos tészta (amit szeretsz), vagy fánk, palacsinta. Mi ilyesmit szoktunk, mert a leves már elég tartalmas önmagában is.
2011. ápr. 16. 11:44
 2/9 anonim ***** válasza:
53%
Szilvás buktát, mert azt szeretem.
2011. ápr. 16. 11:51
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is édes szokott utána lenni, pl rizskoch vagy diós/mákos öntött kifli, vagy máglyarakás.
2011. ápr. 16. 11:51
 4/9 Tinker Bell ***** válasza:
100%
Valamilyen muffin-t vagy palacsintát, aranygaluskát, néger szeletet, fánkot.
2011. ápr. 16. 11:53
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Dióval, túróval, lekvárral töltött rakott palacsinta, tojáshabbal a tetején sütőben megsütve.
2011. ápr. 16. 11:57
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Hmm, a frankfurti az egyik kedvencem, főleg ha megáll benne a kanál:) Utána egy sült csirkemell tepsiben, sajttal, meggyszósszal és krumplipürével!

Jó étvágyat kívánok:)

2011. ápr. 16. 11:58
 7/9 anonim ***** válasza:
88%
nekem a palacsinta ugrott be először!
2011. ápr. 16. 13:11
 8/9 anonim ***** válasza:
93%

nálunk a leves mellé kelt tészta van általában (kalács,pogácsa,bukta,csiga kakaós vagy pizzás)

De szoktunk még leves mellé palacsintát vagy cicegét (tócsit)csinálni.

2011. ápr. 16. 14:55
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én édeset is, sósat is el tudok utána képzelni. Jöhet pörkölt, de túrós csusza is. Sztrapacska, vagy gombóc. Esetleg túrógombóc édes tejföllel. :)
2011. ápr. 16. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!