Mit csináljak a Frankfurti leves mellé?
Figyelt kérdés
Ma Frankfurti levest tervezte de nincs ötletem hogy mit csináljak mellé . Ha valakinek van egy jó ötlete vagy receptje azt megköszönöm ;)2011. ápr. 16. 11:39
1/9 anonim válasza:
Szerintem valami édeset, pl gírzes-mákos tészta (amit szeretsz), vagy fánk, palacsinta. Mi ilyesmit szoktunk, mert a leves már elég tartalmas önmagában is.
2/9 anonim válasza:
Szilvás buktát, mert azt szeretem.
3/9 anonim válasza:
Nálunk is édes szokott utána lenni, pl rizskoch vagy diós/mákos öntött kifli, vagy máglyarakás.
4/9 Tinker Bell válasza:
Valamilyen muffin-t vagy palacsintát, aranygaluskát, néger szeletet, fánkot.
5/9 anonim válasza:
Dióval, túróval, lekvárral töltött rakott palacsinta, tojáshabbal a tetején sütőben megsütve.
6/9 anonim válasza:
Hmm, a frankfurti az egyik kedvencem, főleg ha megáll benne a kanál:) Utána egy sült csirkemell tepsiben, sajttal, meggyszósszal és krumplipürével!
Jó étvágyat kívánok:)
7/9 anonim válasza:
nekem a palacsinta ugrott be először!
8/9 anonim válasza:
nálunk a leves mellé kelt tészta van általában (kalács,pogácsa,bukta,csiga kakaós vagy pizzás)
De szoktunk még leves mellé palacsintát vagy cicegét (tócsit)csinálni.
9/9 anonim válasza:
Én édeset is, sósat is el tudok utána képzelni. Jöhet pörkölt, de túrós csusza is. Sztrapacska, vagy gombóc. Esetleg túrógombóc édes tejföllel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!