Mézes, szalakális tészta sűtése, lapok külön sűtése. Van vmi praktika rá?
Figyelt kérdés
Holnap mézes zserbót és paradicsomos szeletet sűtök.Lapokat külön kell sütnöm.Félek neki állni.Van vmi bevált praktika?2012. ápr. 4. 19:25
1/3 anonim válasza:
Én az életben nem mertem szalalkális lapokat sütni: vékonyra kell nyújtani, tepsi hátán sütni, száraz, törik - majd a tölteléktől másnapra puhul meg.
A lányom meg első nekifutásra megsütötte, pedig gyakorlatlan- tehát meg lehet csinálni - ezek szerint:)
És a mézes zserbó olyan finom!!!
2/3 anonim válasza:
a lapokat mindig sütő papiron nyújtom ki mert igy nem ragad vagy ,ha mégis ragadna akkor a sütő papiról könyebb össze rakni újból.
3/3 gazdasszony válasza:
Nyújtás közben lehet lisztezni, így nem ragad. Sütőpapiron kell sütni, érdemes beszerezni szilikonos sütőpapírt, többször felhasználható, kicsivel drágább, de szuper én is nemrég fedeztem fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!