Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mézes, szalakális tészta...

Mézes, szalakális tészta sűtése, lapok külön sűtése. Van vmi praktika rá?

Figyelt kérdés
Holnap mézes zserbót és paradicsomos szeletet sűtök.Lapokat külön kell sütnöm.Félek neki állni.Van vmi bevált praktika?
2012. ápr. 4. 19:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Én az életben nem mertem szalalkális lapokat sütni: vékonyra kell nyújtani, tepsi hátán sütni, száraz, törik - majd a tölteléktől másnapra puhul meg.

A lányom meg első nekifutásra megsütötte, pedig gyakorlatlan- tehát meg lehet csinálni - ezek szerint:)

És a mézes zserbó olyan finom!!!

2012. ápr. 4. 19:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
a lapokat mindig sütő papiron nyújtom ki mert igy nem ragad vagy ,ha mégis ragadna akkor a sütő papiról könyebb össze rakni újból.
2012. ápr. 4. 19:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 gazdasszony válasza:
Nyújtás közben lehet lisztezni, így nem ragad. Sütőpapiron kell sütni, érdemes beszerezni szilikonos sütőpapírt, többször felhasználható, kicsivel drágább, de szuper én is nemrég fedeztem fel.
2012. ápr. 6. 07:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!