Hogyan dobjam fel a marhapörköltemet?
Figyelt kérdés
Marhapörköltet szeretnék csinálni, de már unalmas az egyhangú íz. Hús + hagyma + olaj vagy zsír + knorr pörköltszaft + mustár + tejföl.
Mit javasoltok, mivel egészítsem ki és vagy mit hagyjak el belőle ? Köszi :-)
2012. okt. 25. 19:58
4/17 A kérdező kommentje:
A bortól hányok, a picitől is. Nagyon egyhangú már ez az ízvilág, ezért kellene picit feldobni. :).
2012. okt. 25. 20:06
5/17 anonim válasza:
Nem érződik benne a bor, de nagyon jó ízt ad neki.
7/17 anonim válasza:
Mondjuk paradicsompürével.
Vagy ha annyira unod, akkor ne pörköltet csinálj a húsból. Annyiféle finom kaját lehet még csinálni marhából :)
8/17 anonim válasza:
Csinálj belőle székelykáposztát!
9/17 anonim válasza:
Érdekes. Ha unalmas, miért mégis azt akarsz csinálni?
10/17 A kérdező kommentje:
Köszi :) Érdekesen hangzik ez a balzsamecetes dolog, még a kifejezést sem hallottam eddig. Nagyon szeretem a bolognait, nem lehetne ezeket ötvözni.
2012. okt. 25. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!