Mit tegyek? Dobjam ki, vagy ezt még fel lehet használni?
Figyelt kérdés
avokádo krémet szeretnénk csinálni anyummal,de túl kemény az avokádó,mit csináljunk?2009. aug. 18. 17:38
1/5 anonim válasza:
Várj néhány napot,valószínű,hogy megpuhulDe meg is eheted,vagy salátába teszed.
2/5 anonim válasza:
Hagyd kint pl. a konyhaasztalon olyan három napot. Ha nem puhul, akkor már nem érdemes várni vele. Ha tovább hagytam puhulni, akkor a belseje berohadt, fekete lett. Nekem keményen nem jön be az íze, krémnek szeretem a legjobban piritóssal:)
3/5 A kérdező kommentje:
de már felvágtuk....és a belseje eléggé kemény
2009. aug. 18. 18:14
4/5 anonim válasza:
Nem jó az éretlen avokado, dobjátok ki nyugodtan. Olyat érdemes venni, ami sötétebb zöld és be tudod nyomni.
5/5 anonim válasza:
Ki ne dobd! Citromlével kend be ha már felvágtad. És tegyél mellé 1-2 almát, érésgyorsító anyagot bocsát ki, és hamarabb megérik mellette a gyümölcs. És ez minden más gyümölcsre is vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!