Mi a gond a palacsinta tésztámmal? Hogyan lehetne puhábbá tenni?
Szerintem a palacsintasütő is nagyon nem mindegy.
Én néhány éve kaptam egy szuper sütőt, azóta gyakorlatilag mindig sikerül, és nem lesz "ropogós", és semmi "barna" nincs rajta. Mi is simán szeretjük.
Előtte én is bajlódtam sokat.
A receptem hozzá:
2 tojás,
3 dl víz
30 dkg liszt
csipet só
kis kanál porcukor
kicsi olaj (kb. 1 EK lehet, én érzésre beleöntök)
és annyi szénsavas ásványvíz, amennyit úgy felvesz.
(Tejallergia miatt nincs benne tej, de a 3dl víz helyett az eredeti recept tejet használ.)
10-23 18:31
megkérdezhetem milyen sütőről van szó? és sztem sem mindegy a sütő,mert mint mondtam,azóta nem tudok szép palacsintát sütni amióta új van... előtte is és most is érzésre keverem ki,de előtte soha nem volt kemény
18:31 vagyok
Roch Guss van ráírva a hátoldalra, de bevallom, most rákerestem, és a neten magyar nyelvű oldalon nem találtam elsőre (lehet hogy tovább kéne keresni).
Apukámtól kaptam egyszer karácsonyra, el tudom képzelni, hogy valami termékismertető-szeánszon kapta/vette, de ajándék lónak ugye nem nézem az eredetét sem. A foga meg nagyon jó! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!