Palacsintát tényleg csak olyan serpenyőben lehet sütni, amiben előtte más nem készült?
5.
De, lehet olyan serpenyőt kapni. Nekem sikerült összeszednem egyet :D Még azt a szenvedést... Érdekes mód csak abban a serpenyőben gyűlt meg a bajom az ételekkel, még mamám 60 éves serpenyőiben is jól tudok sütni.
De a kérdésre válaszolva. Nyugodtan süssél benne palacsintát, nem lesz semmi gond vele.
Nem fog leragadni. Nekünk is van palacsinta sütő serpenyőnk tefálos szóval jó minőségű meg teflon bevonatú piros pötty a közepén.
És nem ragad le benne a palacsinta tészta.
Mi megszoktuk kenni egy kis olajjal előtte. Sütés közben is lehet olajjal keni ki a serpenyőt ha látod, hogy száraz.
Én is szoktam benne sütni tükörtojást, rántottát, meg szalonnát is.
És nem volt utána vele sohasem baj.
Nagymamámnak is felszokott néha púposodni a tészta de nem azért mert nagyon cukros a tésztája. Meg az az igazi palacsinta ami púposodik! :) :D
És attól még, hogy édes és púposodik úgy sem szokott nekünk leragadni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!