Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az amerikai palacsintát,...

Az amerikai palacsintát, ugyanolyan serpenyőben kell elkészíteni mint a hagyományosat? Ha igen akkor nem folyik szét a serpenyőben?

Figyelt kérdés
2010. nov. 2. 10:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Én mindig ilyen elektromos sütőlapon készítem. [link]
2010. nov. 2. 10:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
sima serpenyőben kell csinálni. Attól nem folyik szét, hogy sűrűbb a tésztája, és kevesebbet kell tenni a serpenyőbe, mint a hagyományos palacsintánál. Inkább kisebb pacák legyenek, kb tenyérnyik.
2010. nov. 2. 10:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Az igaz amerikai palacsinta tésztájához kell még sütőpor is és vaj is, összekeverni is úgy kell elkezdeni, mint egy fánk tésztát. Lassú tűzön kell sütni, lehetőleg olaj nélkül,nem teflonban, mert a tészta magába szívja az olajat. Centi vastagra feljön majd.
2010. nov. 2. 11:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Akkor a sűrűsége folytán nem folyik szét a serpenyőben mint a sima palacsinta?
2010. nov. 2. 12:51

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!