Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A palacsintát hagyományos...

A palacsintát hagyományos serpenyőben is lehet sütni úgy hogy jó legyen?

Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 16:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Csak nehézkesebb!
2010. dec. 13. 16:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Elég sokáig abban sütötték, amíg a teflon nem volt feltalálva...
2010. dec. 13. 16:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Én abban sütöm. Kicsit vastag lesz, mert nem egyenes az alja, hanem ívelt, de azért még mindig elfogyott.
2010. dec. 13. 16:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
igen, csak nehéz alányúlni késsel a nagy pereme miatt. ezért akkor csináld abba, ha földobva tudsz palacsintát forgatni.
2010. dec. 14. 09:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Nahát, most tanultam valamit. Szóval ezért dobálták régen.
2010. dec. 14. 10:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Na sütöttem ma, és voltak ám gondok. Az volt a fő probléma, hogy a serpenyő közepén gyorsabban sült a tészta, és mire alá lehetett nyúlni ott már kezdett leégni, leragadni. Gondolom a direkt palacsinta sütőn egyenletesen oszlik el a hő azért jobb. De azért 10-ből 8 palacsinta sikerült:)
2010. dec. 14. 20:15

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!