A palacsintát hagyományos serpenyőben is lehet sütni úgy hogy jó legyen?
Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 16:21
2/6 anonim válasza:
Elég sokáig abban sütötték, amíg a teflon nem volt feltalálva...
3/6 anonim válasza:
Én abban sütöm. Kicsit vastag lesz, mert nem egyenes az alja, hanem ívelt, de azért még mindig elfogyott.
4/6 anonim válasza:
igen, csak nehéz alányúlni késsel a nagy pereme miatt. ezért akkor csináld abba, ha földobva tudsz palacsintát forgatni.
5/6 anonim válasza:
Nahát, most tanultam valamit. Szóval ezért dobálták régen.
6/6 A kérdező kommentje:
Na sütöttem ma, és voltak ám gondok. Az volt a fő probléma, hogy a serpenyő közepén gyorsabban sült a tészta, és mire alá lehetett nyúlni ott már kezdett leégni, leragadni. Gondolom a direkt palacsinta sütőn egyenletesen oszlik el a hő azért jobb. De azért 10-ből 8 palacsinta sikerült:)
2010. dec. 14. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!