Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A velőt meg kell-e sózni...

A velőt meg kell-e sózni panírozás előtt, vagy csak kisütés után?

Figyelt kérdés

#sózás #Rántottveleő
2012. aug. 10. 06:41
 1/7 anonim ***** válasza:
igen es a hartyajat is le kell huzni.
2012. aug. 10. 07:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
Én babérleveles,sós vízbe megfőzöm előtte,aztán panirozom és sütöm,és ha még sótlannak érzem utánna ízesítem.
2012. aug. 10. 07:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ezt az előfőzést még nem is hallottam, lehet, hogy könnyebb lesz így panírozni, mert most elég lazák és csúszósak:))
2012. aug. 10. 09:44
 4/7 anonim ***** válasza:
7:34-es vagyok,szeritem könnyebb így panírozni,és nekem finomabb is,mert a babérlevéltől kicsit más az íze,sőt még pikánsabbá lehet tenni ha sütés után megszórod fokhagyma porral.
2012. aug. 10. 09:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja,és nem kell sokáig főzni csak 10 percet.
2012. aug. 10. 09:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:
Óh, nagyon kedves vagy, köszi szépen a jó ötleteket:)így fogom csinálni.
2012. aug. 10. 10:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is az előfőzést javaslom.Bár én itthon még nem csináltam, de étteremben dolgoztam és ott is midig főztük.Panírozni is könnyebb úgy.
2012. aug. 16. 07:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!