Halat készítek, megtisztítottam, pikkely, nyálka le, majd kifiléztem. Bontás, filézés előtt lemostam. Szükséges e a filézés után még lemosni a halat, vagy a halszelet fűszerezés, sózás panírozás után süthető?
Figyelt kérdés
2008. nov. 9. 10:50
1/1 anonim válasza:
Nem árt, nem használ. Én nem mosnám újra. Halászlébe például bontás után nem szokás megmosni, véresen kell beletenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!