Hogyan lehet a marcipánmasszát puhítani és folyékonnyá tenni, és melyik marcipán süthető?
Figyelt kérdés
2007. okt. 28. 15:12
1/2 anonim válasza:
A tömb formában kapható marcipánok mind süthetőek.
2/2 anonim válasza:
pár csepp vízzel. (Egyébként-mint tudjuk a marcipán olajos magvakból készült dara+porcukor,és a porcukor keményíti be.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!