Hol lehet marcipánmasszát kapni, amit aztán én formázhatok meg olyanra, amilyenre szeretném?
Figyelt kérdés
Kislányom szülinapi tortáját katica alakúra szeretném, piros-fekete marcipánnal bevonva.2011. okt. 10. 16:31
2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Még annyit kérdeznék, hogy ott hol? Az édességeknél, vagy ott, ahol sütőpor és egyebek vannak?
2011. okt. 10. 16:51
3/14 anonim válasza:
ott, ahol a sütőpor, meg ilyenek vannak. Azt nemtom, h fekete van-e de ha nincs, vegyél fehéret és hozzá ételfestéket. Azt is sztem talász ott.
4/14 anonim válasza:
cukrászdákba is szoktak árulni marcipán masszát!
de ha tescoba veszed,akkor ott találod ahol a sütőpor,vaniláscukor,ételfesték,stb vannak.
5/14 anonim válasza:
feketét nem fogsz találni az biztos!
6/14 anonim válasza:
Nálunk a tescoban kérni kell a cukrászsütis pultnál. 800ft egy csomag /amúgy Szamos marcipán, nagyon finom/
7/14 anonim válasza:
Budapesten a Veres Pálné utcában van Szamos bolt. Ott mindig és tutira friss.
Fondant készítéssel nem próbálkoztál még? Azzal egyszerűbb bevonni egy tortát, mint marcipánnal (és lényegesen olcsóbb is, ha ez számít...)
9/14 A kérdező kommentje:
Eredetileg fondantra gondoltam, de azt mondták, hogy az ételfesték maximum rózsaszínt és szürkét eredményezne, úgy meg elég bután nézne ki a katicám... Tegnap elmentem egy Tesco-ba, de csak fehér volt, úgyhogy nem vettem meg. A feketét még megoldom valahogy, ha nem kapok, de a piros problémásabb. Holnap lehet, hogy elmegyek Bp-re a Szamos boltba, ott biztosan jobbak az esélyeim. Köszönöm a válaszokat!
2011. okt. 11. 07:14
10/14 anonim válasza:
18:52 vagyok
Van egy barátnőm, ő fondantból elég profi:
Ha gondolod, megadom szívesen az emilcímét, biztos elmondja, hogy kell kikeverni a színeket...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!