Hol lehet marcipánmasszát kapni, amit aztán én formázhatok meg olyanra, amilyenre szeretném?
Figyelt kérdés
Kislányom szülinapi tortáját katica alakúra szeretném, piros-fekete marcipánnal bevonva.2011. okt. 10. 16:31
11/14 anonim válasza:
a piros ételfesték teljes jó a marcipánhoz,én elég sokszor szoktam festeni amikor rózsákat gyártok
12/14 A kérdező kommentje:
Ha meg lehet csinálni abból is, akkor lehet, hogy megpróbálom, mivel már tegnap úgyis ott hagytam az áruházban a marcipánt. :-(
Kedves 09:16-os, ha nem gond a barátnődnek, hálás lennék a segítségért! Megnéztem a tortáit, elképesztőek, ráadásul Ő is csinált már katicát.
2011. okt. 11. 14:24
13/14 anonim válasza:
Megadom persze, csak írj egy privátot!
Szerintem is elképesztően ügyes! :o)
14/14 A kérdező kommentje:
Írtam és köszi!
2011. okt. 11. 14:53
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!