Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Panírozás után a megmaradt...

Panírozás után a megmaradt lisztet és prézlit mindíg kidobjátok?

Figyelt kérdés
2011. jún. 1. 20:34
 1/10 anonim ***** válasza:

Általában igen, de ha teljesen "tiszta" marad, akkor nem!


23N

2011. jún. 1. 20:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
soha. összekeverjük tojással, esetleg szezámmaggal és kisütjük
2011. jún. 1. 20:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 doboszoli ***** válasza:
Mi is kisütjük, ez fogy el először. (csak forrón jó)
2011. jún. 1. 20:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
Ún. poféznit csinálok belőle, azaz összekeverem és kisütöm. Néha leszitálom és visszaöntöm a helyére.
2011. jún. 1. 20:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:

Mi is ki szoktuk sütni, nagyon szeretjük mind a ketten :)

Maradék tojás + liszt + zsemlemorzsa.

De vigyázz, ha túl sok a liszt (zsemlemorzsához képest), akkor kissé keményke lesz, bár úgy sem került kidobásra nálunk soha. Annyi, hogy mi hidegen is ettük már pl. hideg tejet iszogatva hozzá.

2011. jún. 1. 20:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak ha halat panírozok, egyébként átszitálom, és vissza az üvegbe.
2011. jún. 1. 20:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
Dettó: átszitálom és vissza a helyére. A maradék tojást utoljára megsütöm.
2011. jún. 1. 21:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is kisütöm. Valóban érdekes, hogy ez az ami először elfogy és ez az amin megy a vita, hogy ki egye meg.
2011. jún. 2. 08:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
Anyukám mondta mindig,hogy a lisztet, nem kell kidobni, csak ha halat, májat, vagy olyan dolgot panírozunk,aminek leve van. A tojást, ha szintén tiszta, akkor 1-2 napig, mivel be van sózva hűtőben tárolom, hátha lesz bundáskenyérnek jó, vagy másnak, a prézlit viszont mindig kidobom, mert a morzsa megszívja magát.
2011. jún. 2. 08:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha tiszta marad a prézli akkor nem dobom ki. De többnyire kidobom. Amúgy nagyjából el szoktam találni hogy miből mennyi kell, így ha egy kicsit kidobok is a megmaradtból nem pazaroltam el semmit.
2011. jún. 2. 15:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!