Hogy is van a szezámmagos panírozás menete?
Figyelt kérdés
Az egész folyamat érdekel.2011. máj. 17. 10:59
1/3 anonim válasza:
1. húst bepácolod
2. lisztbe forgatod
3. tojásba mártod (ebbe is teszel pici sót)
4. és végül a szezámmagba forgatod, bár én a múltkor úgy csináltam, hogy a zsemlemorzsát elkevertem szezámmaggal (kb. fele-fele arányban) és úgy forgattam bele a húst.
5. aztán kisütöd
2/3 A kérdező kommentje:
Értem! Ez a fele-fele arányban bundázott megoldás érdekelt.
2011. máj. 17. 14:22
3/3 anonim válasza:
Ugy tudtam eddig, mint a normal panirozas, csak a tojasba szorod a szezammagot. Viszont igy egyenötlenül kerül ra, ezert ugy csinalom, hogy tojasba forgatas utan felül megszorom kiskanallal szezammal, majd ez az oldala kerül a morzsaba. Itt a masik, meg tojasos felere is szorok szezamot, majd beleforditom a morzsaba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!