A vacsora csatában láttam hogy készített az egyik játékos Sajttal töltött szezámmagos rántott csirkemellet Hogyan tudnám én is megcsinálni itthon, hogy ne égjen meg sütés közben a szezám mag?
Figyelt kérdés
2010. nov. 23. 18:53
1/3 anonim válasza:
Ha rántod a húst, nem sül meg rajta jobban a szezámmag.
A zsemlemorzsába kell belekeveni a szezámmagot. Pont annyi sülés kell neki , mint a zsemlemorzsának.
2/3 anonim válasza:
Én a szezámmagba csak simán belehempergetem a sózott húst és megsütöm,szerintem nagyon finom.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2010. nov. 24. 06:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!