Van itt valaki, aki szereti a nyers húst?
Na szóval, Gyermekkorom óta imádok nyers húst enni. Mikor a szüleim disznóvágáskor rájöttek, hogy úgy járok a teknőre. Értem ezalatt a besózott disznóhusit. mint méhecske a virágra. Na jól elpi. Csáztak. Jöttek nekem gilisztákkal, miegymás. Nekem aztán nyomhatták a dumát.56 évesen, gilisztáktól mentesen kérdezném? Vannak akik, mondjuk bekeverik a tölteléket egy jó kis töltött káposztához, vagy töltött paprikához, és közben jóllaknak a töltelékkel? A fasírtról már nem is merek kérdezni. Imádom... persze nyersen, még mielőtt kisütném.
Ma is fasírt van, a pocim teli. / Mindig úgy vásárolom, a hozzávalókat, hogy jusson is... maradjon is.A marhahúst nem szeretem.
Veled hasonló korú lehetek.. gyerekkoromban is mindig megkóstoltam a kolbászhúst nyersen,később a fasírtot,húsgombócot, mindig csak akkor teszem fel főzni-sütni, ha nyersen már megkóstoltam, és jónak, ízletesnek, fűszeresnek találom.
soha nem sütném-főzném meg kóstolás nélkül. még soha semmilyen bajom nem lett tőle.
a tatárbifsztek nálunk ünnepi lakoma,anno és most is adunk a gyerekeknek (unokák) is belőle. imádják, még csípősen is és egészségesek egytől egyig hál 'istennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!