Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért nem habzik a húsleves?

Miért nem habzik a húsleves?

Figyelt kérdés
2012. máj. 6. 08:06
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Marhából.De,hogy milyen része volt azt nem tudom.Csak hozták a húst,hogy:Nesze csináld meg.:D Amúgy meg sikerült és nagyon finom lett.:) Ízlett mindenkinek.Köszönöm szépen a segítséget.:)
2012. máj. 6. 19:04
 12/18 anonim ***** válasza:

Kedves egészségetekre!

A végén habzott, vagy nem habzott? Ha marha volt, akkor annak haboznia kellett! ???

2012. máj. 7. 07:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/18 A kérdező kommentje:

Köszönjük.:)

Nem,nem habzott.

2012. máj. 7. 08:24
 14/18 A kérdező kommentje:
Amin én is csodálkoztam.
2012. máj. 7. 08:24
 15/18 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy finom lett!
2012. máj. 7. 08:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/18 mustafa33 ***** válasza:
39%
Nem habzott, mert nem tartalmazott vért. Vagy jól ki volt vérezve és valamilyen színhús volt (nem kimondottan levesnek való), vagy ki volt áztatva belőle a vér.
2012. máj. 8. 00:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/18 Ginseng Titusz válasza:
De az is előfordulhat, hogy valójában nem is marha volt, hanem varjúmell. Köztudottan, ezt hat napig kell főzni, és csak a harmadik nap délutánján habzik kicsit.
2012. máj. 10. 22:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/18 anonim válasza:
Akkor még nem forrt fel elégé.
2012. máj. 11. 22:11
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!