Miért nem habzik a húsleves?
Figyelt kérdés
2012. máj. 6. 08:06
11/18 A kérdező kommentje:
Marhából.De,hogy milyen része volt azt nem tudom.Csak hozták a húst,hogy:Nesze csináld meg.:D Amúgy meg sikerült és nagyon finom lett.:) Ízlett mindenkinek.Köszönöm szépen a segítséget.:)
2012. máj. 6. 19:04
12/18 anonim válasza:
Kedves egészségetekre!
A végén habzott, vagy nem habzott? Ha marha volt, akkor annak haboznia kellett! ???
13/18 A kérdező kommentje:
Köszönjük.:)
Nem,nem habzott.
2012. máj. 7. 08:24
14/18 A kérdező kommentje:
Amin én is csodálkoztam.
2012. máj. 7. 08:24
16/18 mustafa33 válasza:
Nem habzott, mert nem tartalmazott vért. Vagy jól ki volt vérezve és valamilyen színhús volt (nem kimondottan levesnek való), vagy ki volt áztatva belőle a vér.
17/18 Ginseng Titusz válasza:
De az is előfordulhat, hogy valójában nem is marha volt, hanem varjúmell. Köztudottan, ezt hat napig kell főzni, és csak a harmadik nap délutánján habzik kicsit.
18/18 anonim válasza:
Akkor még nem forrt fel elégé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!