1/17 anonim válasza:
husbol,zoldsegekbol,vizbol,eg fuszerek
2/17 anonim válasza:
hús, répa, petrezselyem, hagyma, bors, só. zeller, kel, fokhagyma, zöldje, csont, belsőség
3/17 anonim válasza:
Szerintem a kérdező arra gondol hogy milyen húsból.
Én vagy csülökből, vagy karaj csontból esetleg velős csontból szoktam.
Ahol dolgoztam étterembe ott bele került egy egész csirke és egy karaj csont.Úgy is nagyon finom.
4/17 anonim válasza:
tyúk, kakas, pulykanyak, marhánál mondom, h levesnek lesz, velőscsont, farhát
5/17 anonim válasza:
Friss sertéscsont, vagy tyúk. Mindegyik házi nevelés szokott lenni szóval tudom, hogy mikor friss a hús, illetve mikor volt előtte lefagyasztva.
6/17 anonim válasza:
nekem a tyúkhúsleves a kedvencem,mindig abból
7/17 A kérdező kommentje:
igen, bocs, az erdekelt milyen husbol.
edesanyam csak tyukhusbol keszitette, nagyon furcsa volt amikor anyosomnal marha veloscsontbol ettem huslevest.
2012. jan. 9. 21:54
8/17 anonim válasza:
kacsa, liba, tyúk
ha marad valamilyen csont akkor abból is (sertéscomb, csirkecomb, oldalasról)
9/17 anonim válasza:
Én anyukám vegyesből szokta leginkább: tyúk-pulyka-kakas vagy marha-sertés kombó:)
A fél rokonság odajár vasárnaponként. Ő pl. nem rak bele egész borsot, én igen. Más nem hideg vízben, lassú tűzön főzi, én igen. Az övé mégis finomabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!