Házi tyúkból,marhahúsból,néha pulykanyakból. Csontból nem húsleves lesz,csak csontleves,de az is lehet finom.
Ha hideg vízben főzöd,akkor jobb a leves,de a hús nem olyan jó. Meleg vízben tenni fel,akkor a leves "erőtlenebb",viszont a főtt hús jobb.
kedvencem a marhahús leves, ha lehet marhafartőből. nem olyan szép sárga, mint egy tyúkhúsleves, de az íze minden pénzt megér.
szoktam még ojaleves is főzni, de néha csirke is "terítékre" kerül:)
néhányszor kaptunk fácánt, de annak a megpucolása két balfácánnak ( a férjem és én )valami horrorisztikus emlékeket idéz...:)
Kedvesem,(bocs!) a fácán megnyúzása, olyan 3 percig tart, kés nélkül, úgy, hogy közben iszunk egy fröccsöt. Kár vele szenvedni kopasztással.
Nálam a sorrend:
-"kaparós" tyúk
-marha (csont, vagy hús)
-sertés húsos csont
Perverzióként a három kombója.(évente egyszer esetleg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!