Merítővel, vagy lehűtöd és akkor a fagyos zsírréteget gyönyörűen el lehet távolítani, majd újra melegíted.
2010. dec. 4. 10:30
Hasznos számodra ez a válasz?
3/15 anonim válasza:
Kanállal simán leszeded a felesleget, de milyen hústól lett ennyire zsíros?
2010. dec. 4. 10:36
Hasznos számodra ez a válasz?
4/15 anonim válasza:
Egy vastag szelet kenyérrel mártogasd a tetején levő zsírba. Szépen leszedi, én mindig így csinálom.
2010. dec. 4. 10:46
Hasznos számodra ez a válasz?
5/15 anonim válasza:
A házi tyúk és csirke zsírosabb, mint a bolti és gyöngyöző sárga színe van, és isteni illata.
2010. dec. 4. 10:47
Hasznos számodra ez a válasz?
6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Csirke farhátból fözöm!
2010. dec. 4. 11:43
7/15 anonim válasza:
házi tyúkhúslevesnél ezt csinálom, ha túl zsíros. Papír törlőkendőt mártok a tetejére 1-2 mpre, majd kikapom. Tényleg gyorsan kell csinálni, hogy csak a zsírt szedje össze.
2010. dec. 4. 12:05
Hasznos számodra ez a válasz?
8/15 anonim válasza:
Nem tudom miért lett lepontozva a kenyeres módszer, én is azt használom. A paprikás krumplinál is ha sok a zsír a tetején, így szedem le. Finoman belemártogatva, a kenyérből semmi nem fog belekerülni a levesbe.
2010. dec. 4. 13:14
Hasznos számodra ez a válasz?
9/15 anonim válasza:
10.47-es vagyok kösz a lepontozást, szerintem semmi rosszat nem írtam, csak egy tényt közöltem.
2010. dec. 5. 07:36
Hasznos számodra ez a válasz?
10/15 anonim válasza:
Az én módszerem is hasonló, mint a szalvétás/papírtörlős.
Mikor kész a leves én mindig kiveszem külön tálba a zöldséget és a húst. Jól megkeverem a levet, és csak a közepébe, ahol az örvény van mártom bele a szalvétát. Ezt 2-szer, 3-szor megcsinálom, és szinte az összes zsírt leveszem vele. Egy kevés azért maradjon, mert olyan szép, amikor ott gyöngyözik a tányérban (Szerintem).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.