Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Huslevest fözők és nagyon...

Huslevest fözők és nagyon zsíros a teteje hogy tudom leszedni róla?

Figyelt kérdés
2010. dec. 4. 09:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
22%
Kanállal.
2010. dec. 4. 10:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/15 anonim ***** válasza:
34%
Merítővel, vagy lehűtöd és akkor a fagyos zsírréteget gyönyörűen el lehet távolítani, majd újra melegíted.
2010. dec. 4. 10:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/15 anonim ***** válasza:
33%
Kanállal simán leszeded a felesleget, de milyen hústól lett ennyire zsíros?
2010. dec. 4. 10:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/15 anonim ***** válasza:
82%
Egy vastag szelet kenyérrel mártogasd a tetején levő zsírba. Szépen leszedi, én mindig így csinálom.
2010. dec. 4. 10:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/15 anonim ***** válasza:
55%
A házi tyúk és csirke zsírosabb, mint a bolti és gyöngyöző sárga színe van, és isteni illata.
2010. dec. 4. 10:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Csirke farhátból fözöm!
2010. dec. 4. 11:43
 7/15 anonim ***** válasza:
33%
házi tyúkhúslevesnél ezt csinálom, ha túl zsíros. Papír törlőkendőt mártok a tetejére 1-2 mpre, majd kikapom. Tényleg gyorsan kell csinálni, hogy csak a zsírt szedje össze.
2010. dec. 4. 12:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/15 anonim ***** válasza:
80%
Nem tudom miért lett lepontozva a kenyeres módszer, én is azt használom. A paprikás krumplinál is ha sok a zsír a tetején, így szedem le. Finoman belemártogatva, a kenyérből semmi nem fog belekerülni a levesbe.
2010. dec. 4. 13:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/15 anonim ***** válasza:
38%
10.47-es vagyok kösz a lepontozást, szerintem semmi rosszat nem írtam, csak egy tényt közöltem.
2010. dec. 5. 07:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/15 anonim ***** válasza:
48%

Az én módszerem is hasonló, mint a szalvétás/papírtörlős.

Mikor kész a leves én mindig kiveszem külön tálba a zöldséget és a húst. Jól megkeverem a levet, és csak a közepébe, ahol az örvény van mártom bele a szalvétát. Ezt 2-szer, 3-szor megcsinálom, és szinte az összes zsírt leveszem vele. Egy kevés azért maradjon, mert olyan szép, amikor ott gyöngyözik a tányérban (Szerintem).

2010. dec. 6. 10:06
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!