Kerámia főzőlapon hogy főzöd a lágytojást?
Figyelt kérdés
Sokkal tovább tart a forráspontot elérni mint a gázoson, így tovább van forró vízben a tojás, de akkor hány perc alatt készül a tökéletes lágytojás?2011. dec. 16. 18:17
1/4 anonim válasza:
Főzd fel a sós vizet, rakd a tojásokat egy merőkanálba, óvatosan, rövid időre merítsd a főlésben lévő vízbe, majd emeld ki 3-4-szer. Ez kb. 20 másodperc. Majd rakd bele, és onnantól mérj 3 percet.
2/4 anonim válasza:
Ráborítom a tojáslét a forró főzőlapra, majd megvárom míg fél óra elteltével kellemesen füstös szagot áraszt magából.
3/4 A kérdező kommentje:
Pici forrástól számított 3 perc alatt kemény tojás lett :(
Legközelebb megpróbálom a mártogatós módszert hátha.
2011. dec. 16. 19:31
4/4 anonim válasza:
3 perc után lágytojás lesz még, de a 3 percet úgy kell számolni, hogy már forrás után teszed be a tojást.
A lényeg, hogy ne legyen hideg a tojás, mert akkor elreped a héja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!