Mitol lesz ropogos a sultcsirke?
Figyelt kérdés
Foleg az alja, nagyon megpuhul, mert levet ereszt. Lehet az alja is valahogy ropogos? Kell ala olaj, le kell fedni alufoliaval? Leirnatok, h kell ropogos sultcsirket csinalni?2009. jún. 20. 12:59
1/2 anonim válasza:
Nem tudom, hogyan szoktad sütni, de most leirom én hogyan sütök csirkét, hogy szép is, izletes is legyen. A megmosott csirkét besózod, vagy beszórod fűszerkeverékkel, ahogy szoktad. Ha nincs pecsenyesütőd, akkor teheted tepsibe, bármibe, akár sütőfóliába is. Ha nagyobb a csirke teszek alá egy kis zsiradékot, vizet, és mehet a sütőbe. Apropó lábbal felfelé teszem először a sütőbe, és amikor szépen pirosodik, megforditom, hogy a háta legyen felfelé. Amikor az is pirosra sült, visszaforditom egy kicsit, és kész. Mivel te mindenfelé ropogósra szeretnéd, amikor visszaforditod öntsd le róla a szaftot és zsiradékot, és úgy süsd amig ropogós nem lesz a bőre. Nincs rá oka, hogy ne legyen a kedvedért alul, felül ropogós, de az oldalain akkor is puhább marad a bőr, ott még grillen sem sül ropogósra. Kellemes sütögetést kivánok!
2/2 anonim válasza:
Én olyan tepsibe teszem, amibe tudok tenni rácsot és azon sütöm. Forgatom közben, hogy minden oldala szép pirosra süljön és locsolgatom a saját levével, hogy ne legyen száraz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!