Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mitol lesz ropogos a sultcsirke?

Mitol lesz ropogos a sultcsirke?

Figyelt kérdés
Foleg az alja, nagyon megpuhul, mert levet ereszt. Lehet az alja is valahogy ropogos? Kell ala olaj, le kell fedni alufoliaval? Leirnatok, h kell ropogos sultcsirket csinalni?
2009. jún. 20. 12:59
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogyan szoktad sütni, de most leirom én hogyan sütök csirkét, hogy szép is, izletes is legyen. A megmosott csirkét besózod, vagy beszórod fűszerkeverékkel, ahogy szoktad. Ha nincs pecsenyesütőd, akkor teheted tepsibe, bármibe, akár sütőfóliába is. Ha nagyobb a csirke teszek alá egy kis zsiradékot, vizet, és mehet a sütőbe. Apropó lábbal felfelé teszem először a sütőbe, és amikor szépen pirosodik, megforditom, hogy a háta legyen felfelé. Amikor az is pirosra sült, visszaforditom egy kicsit, és kész. Mivel te mindenfelé ropogósra szeretnéd, amikor visszaforditod öntsd le róla a szaftot és zsiradékot, és úgy süsd amig ropogós nem lesz a bőre. Nincs rá oka, hogy ne legyen a kedvedért alul, felül ropogós, de az oldalain akkor is puhább marad a bőr, ott még grillen sem sül ropogósra. Kellemes sütögetést kivánok!
2009. jún. 20. 13:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Én olyan tepsibe teszem, amibe tudok tenni rácsot és azon sütöm. Forgatom közben, hogy minden oldala szép pirosra süljön és locsolgatom a saját levével, hogy ne legyen száraz!
2009. jún. 20. 13:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!