Mit csináljak ekkora hússal, kettőnkre rengeteg lenne?
Kaptam kb másfél-2 kilós sertéskarajt ami nagyon sok egyszerre. Az a gondom hogy le van fagyasztva és kettőnkre főzök csak 2 napra mindig, és nem tudom hogy tudnám megoldani a szeletelést? Mert ugye ha kiveszem akkor nem tudom visszafagyasztani, de egyszerre ez nagyon sok lenne és nem is szeretek 2 napnál tovább egyféle kaját enni :S Ti mit csinálnátok a helyembe? Van szakácskésem de annyira nem éles hogy egy fagyott húst elvágjon,kőkemény az egész és én 3 részbe akarnám vágni.
Már kajak arra is gondoltam hogy leviszem elénk a henteshez hogy vágja fel nekem de szerintem kiröhögne.
ez a panírozós ötlet tetszik az utolsó meg kifejthetnéd ezt bővebben:)
De így meddig áll el bepanírozva hisz tojásos? Meg akkor mi a különbség hogy bepanírozom minthogy kiengedném és utána fagyasztanám vissza,mitől más a panír rajta,mit tartósít úgy?:d
Ha csak panírozod nem fagyazthatod vissza.Vissza fagyasztani csak hőkezelés után lehet.
De ha csak félig rántod, akkor utána fagyaszthatod és utána fagyott állapotva sütve, ugyan olyan lesz mint a friss.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!