Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit csináljak ekkora hússal,...

Mit csináljak ekkora hússal, kettőnkre rengeteg lenne?

Figyelt kérdés

Kaptam kb másfél-2 kilós sertéskarajt ami nagyon sok egyszerre. Az a gondom hogy le van fagyasztva és kettőnkre főzök csak 2 napra mindig, és nem tudom hogy tudnám megoldani a szeletelést? Mert ugye ha kiveszem akkor nem tudom visszafagyasztani, de egyszerre ez nagyon sok lenne és nem is szeretek 2 napnál tovább egyféle kaját enni :S Ti mit csinálnátok a helyembe? Van szakácskésem de annyira nem éles hogy egy fagyott húst elvágjon,kőkemény az egész és én 3 részbe akarnám vágni.

Már kajak arra is gondoltam hogy leviszem elénk a henteshez hogy vágja fel nekem de szerintem kiröhögne.



2012. ápr. 4. 19:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
És ha megcsinálod és a kész ételt fagyasztod le?
2012. ápr. 4. 19:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Kiolvasztod, elkészíted és ha kihűlt kész kajaként újra le tudod fagyasztani.Ha enni akarjátok csak kiveszed,felmelegíted és ehető.
2012. ápr. 4. 19:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 A kérdező kommentje:
de most gondoljatok bele ekkora húsból hány szelet karaj lenne azt most minek csináljam meg böhöm nagy tepsi kéne ahhoz vagy tepsi :D Ha meg rántott húsként akarnám akkor mi panírozzam be úgyis vissza lehet fagyasztani hogy nem sütöm ki? Meg ha kiolvasztom annak már nem lesz olyan íze lehet undorral enném:/ Más ötlet?:))
2012. ápr. 4. 19:56
 4/13 A kérdező kommentje:
*vagy serpenyő
2012. ápr. 4. 19:57
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha bepanírozod,akkor sütés nélkül is vissza lehet fagyasztani.De ha ettől undorodsz,akkor hívj vendégeket vacsira vagy holnapra,vagy add oda a családnak,szomszédoknak.
2012. ápr. 4. 19:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Süsd meg mindet, akár szeletekben, akár ha kiengedett, 3 felé vágva, és mint 3 kisdisznót egyben, egyszerre. Ha alaposan kihűlt, akkor többrétegű folpackba csomagolva adagonként fagyaszthatod ismét le. (Csorog a nyálam) :))
2012. ápr. 4. 19:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 A kérdező kommentje:

ez a panírozós ötlet tetszik az utolsó meg kifejthetnéd ezt bővebben:)

De így meddig áll el bepanírozva hisz tojásos? Meg akkor mi a különbség hogy bepanírozom minthogy kiengedném és utána fagyasztanám vissza,mitől más a panír rajta,mit tartósít úgy?:d

2012. ápr. 4. 20:01
 8/13 A kérdező kommentje:
bárki ideír mindenkinek megy a zöld kéz,ezen filózok már egy hónapja már idegesít :/ :D
2012. ápr. 4. 20:02
 9/13 anonim ***** válasza:

Ha csak panírozod nem fagyazthatod vissza.Vissza fagyasztani csak hőkezelés után lehet.

De ha csak félig rántod, akkor utána fagyaszthatod és utána fagyott állapotva sütve, ugyan olyan lesz mint a friss.

2012. ápr. 4. 20:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 A kérdező kommentje:
hogy érted hogy félig sütve? mondjuk csak 5 percig süssem?
2012. ápr. 4. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!