Kelkáposztát megfőzve (főzeléknek) vagy nyersen lehet lefagyasztani? A legkisebb fej káposzta is rengeteg egymagamnak.
Figyelt kérdés
2011. márc. 11. 19:31
1/5 anonim válasza:
Ha megfőzöd főzeléknek, és krumplit is teszel bele, ne fagyaszd le. Vágd fel szeletekre, és előfőzés után öblitsd le hideg vízzel, és utána tedd zacskóba, és be a mélyhűtőbe.
2/5 anonim válasza:
Egymagamnak nekem is sok. Kb. 2 hete vettem egyet, a feléből akkor csináltam főzeléket. A normál hűtő dobozában elvolt kb. 1,5 - 2,0 hétig a másik fele. Azt szoktam kirántani. (vagy fordítva) Úgy szeld fel, hogy minden cikkhez legyen torzsa, ez összetartja a leveleket. Lobogó sós vízben nagyon kicsit forrald át (csak épp kezdjen üvegesedni a levél színe), lapáttal kiszeded, ha lecsorgott besózod, utána tudod panírozni és kirántani. Sült krumplival, tört krumplival én imádom.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Így fogom csinálni.
2011. márc. 11. 20:31
4/5 anonim válasza:
Feldarabolva lefagyaszthatod. Én is szoktam,mert nekünk is sok egyszerre egy fej. A normál hűtőben lehet,hogy megpenészedik,de biztosan megfonnyad.
5/5 anonim válasza:
A piacokon lehet kapni húslevesbe való zöldségeket, olyan helyen van egészen kis darab káposzta is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!