Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Kelkáposztát megfőzve (főzelék...

Kelkáposztát megfőzve (főzeléknek) vagy nyersen lehet lefagyasztani? A legkisebb fej káposzta is rengeteg egymagamnak.

Figyelt kérdés
2011. márc. 11. 19:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha megfőzöd főzeléknek, és krumplit is teszel bele, ne fagyaszd le. Vágd fel szeletekre, és előfőzés után öblitsd le hideg vízzel, és utána tedd zacskóba, és be a mélyhűtőbe.
2011. márc. 11. 19:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egymagamnak nekem is sok. Kb. 2 hete vettem egyet, a feléből akkor csináltam főzeléket. A normál hűtő dobozában elvolt kb. 1,5 - 2,0 hétig a másik fele. Azt szoktam kirántani. (vagy fordítva) Úgy szeld fel, hogy minden cikkhez legyen torzsa, ez összetartja a leveleket. Lobogó sós vízben nagyon kicsit forrald át (csak épp kezdjen üvegesedni a levél színe), lapáttal kiszeded, ha lecsorgott besózod, utána tudod panírozni és kirántani. Sült krumplival, tört krumplival én imádom.
2011. márc. 11. 19:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Így fogom csinálni.
2011. márc. 11. 20:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Feldarabolva lefagyaszthatod. Én is szoktam,mert nekünk is sok egyszerre egy fej. A normál hűtőben lehet,hogy megpenészedik,de biztosan megfonnyad.
2011. márc. 11. 21:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
A piacokon lehet kapni húslevesbe való zöldségeket, olyan helyen van egészen kis darab káposzta is.
2011. márc. 13. 22:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!