Miért van az, hogy ha gyümölcsöt centrizek, rengeteg hab marad?
Figyelt kérdés
Nemrég vettünk egy gyümölcscentrifugát, amit azóta nagy elánnal használok. De valami oknál fogva, mindig elképesztő sok hab "kerül" a lábe, szinte a harmada-fele (gyümölcstől függően) hab lest, ami nem ülepszik le, nem válik folyékonnyá, tehát konkrétan: hab. Ez mitől lehet? Van valami tippetek, hogy hogyan tudnám ezt elkerülni? Köszi.2012. jan. 3. 09:03
2/6 anonim válasza:
Nem jó minőségü a készülék,vagy van rajta olyan gomb amin lehet álitani a lé rostoságát..
3/6 anonim válasza:
Nekünk van én narancsot szoktam préselni vele és a teteje nekem is habos de nagyon finom.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat.
Nem, nem szar a készülék, bár te biztosan láttad is, hogy miről beszélsz, kedves első!
Direkt egy középkategóriás készüléket választottunk, ami azt jelenti, hogy nem vettük meg ugyan a 40 ezrest, mert azon nagyobb a betöltőnyílás, de olyat vettünk, ami csak ebben különbözött a drágábbtól.
Kedves utolsó: nekem is finom lesz a lé, de pont a narancsnál marad rengeteg hab. Bár még mindig érdekelne az oka, azért megnyugtató, hogy más is tapasztal hasonlót :)
2012. jan. 3. 11:22
5/6 anonim válasza:
Nekem is szokott hab maradni, pl almánál, körténél. Talán azért, mert házi készítésű, és nem nagyüzemi, semmi vákuum, meg hasonlók. Biztos van valami trükkje ezeknek is a gyártás során.
6/6 bary79 válasza:
A sok rohadt vegyszer a gyümölcsben, az habzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!