Megennéd a temető mellett termett zöldséget/gyümölcsöt?
Elnézve egyes (főleg falusi) temetőket, amelyek például domboldalon vannak, és alattuk utcák húzódnak, elgondolkodtam a szemközti házakra, és a kertekre pillantva. A domb oldalán, a talajban lecsorgó víz szépen odaviszi a temetőben kimosott fincsi "anyagot", amely aztán a kertekben termő növények táplálékául szolgál.
Tudom, hogy átalakul, és nem lesz az embernek baja tőle, de azért beleharapva a paradicsomba, krumpliba, salátába nekem elindulna a fantáziám.
Nos?
Meg.
Az nem zavar, hogy pl. a bio zöldségeket ürülékkel trágyázzák? Meg rothadt zöldszeméttel.
Ez az élet körforgása és az egyik legtermészetesebb dolog a világon. Nem értem, miért kellene ebből problémát csinálni.
amit eszel iglo-s tesco-s spáros stb cucc az mind vegyszeren vagy szaron nevelkedett trágya címén.
sőt elárulom, hogy az elhullott állatokból is lehet trágya. összeszedik, feldolgozzák, bnőméknél ezt hívják döggyárnak ottani nyelvezetben.
Tehát ha nem termelsz magadnak trágyamentes cuccot, akkor gyakorlatilag egész életedben ilyen növényeket fogyasztottál.
Kedves kérdező, mi ezzel a gond?
A nagyi lesz a vacsora!! :D
Szerintem nem tudod, hogy hogyan zajlik ez. A belrendszer tele van eloskodokkel, tahat amikor a lelek eltavozik a testbol, akkor ezek az eloskodok az utjukra indulnak es vegzik a dolgukat.
Tehat ezek az eloskodok elkezdik elfogyasztani a testet, es csak a csontot fogjak meghagyni! Tehat a koporsobol mar a hus nem fog kikerulni, de a ver sem, mivel ott mar nincs ver!
Nagyon sok esetben megfigyelheto ez, amikor egy elhunyt embert utolag talalnak meg, s altalaban mar annak a testet megcsonkitottak az eloskodok!
Tehat a temeto melletti fold mar nem lesz fertozott e miatt. S valoban a regiek is, az allati urulekkel tragyaztak a foldeket, es eltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!