Mi a jó és finom rántott hús titka?
Figyelt kérdés
Szeretem a rántott húst.. de édesanyám által készített húsért nem igazán vagyok oda. Tudtok nekem olyan praktikát, receptet, ami tuti siker???2011. dec. 8. 12:34
11/11 anonim válasza:
Ahogy a 4,5 írja. Esetleg még annyit, hogy tilos órákig sózva hagyni,mert rágóssá válik, tilos a körülötte lévő zsiradékot lenyesni, mert az tartja meg a levet benn, tilos sütés alatt szúrkálni mert kifolyik az értékes szaft, tilos átfordításnál beleszúrni bármit is mert kifolyik az értékes szaft. Én sütés előtt kb 10 perccel szokta besózni és csak natúr. A rántott húsnak legyen rántott hús ize.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!