Hogyan lehet finom, különleges rántott húst készíteni? A liszt, tojás változatán kívül.
Keverhetsz a panírba még: darált mogyorót, len- vagy szezámmagot, esetleg belepréselhetsz (mi nagyon szeretjük) egy-két gerezd fokhagymát.
Olvastam -nem próbáltam- fele zsemlemorzsa - fele kókuszreszelék megoldást is. Pikáns lehet:)
Én chips-et szoktam összetörni és abba forgatom, fincsi ropogós lesz.
Meg feltétekkel lehet még feldobni:
rendesen kirántod a húst a szokásos panírral, miután kisült, teszel rá egy evőkanál fokhagymás tejfölt és sok reszelt sajtot, a sütőben ráolvasztod.
Vagy, ami a vacsora csatában volt, a kész rántott húsra paradicsomos-bazsalikomos ragut (forró olajon átpirítassz egy fej apróra vágott hagymát, paradicsom gerezdeket és sok friss bazsalikom levelet) és mozzarella szeleteket teszel.
Mind2 nagyon finom, próbáld ki!
Kedves utolsó Válaszoló!
Nyugodt lehetsz,nem fog folyni a sajt.Én kipróbáltam.
Egyébként nem csak a panirt lehet variálni,hanem a husit is:Ezer féle töltelékkel megtölteni,majd bundázni és sütni.
Sokféle képpen lehet fúszerezni,pácolni a húst és úgy rántani.Én nagyon sok félét ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!