Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lehet finom, különleges...

Hogyan lehet finom, különleges rántott húst készíteni? A liszt, tojás változatán kívül.

Figyelt kérdés
2009. okt. 19. 17:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Keverj a zsemlemorzsába reszelt sajtot,vagy darált diót.
2009. okt. 19. 17:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Keverhetsz a panírba még: darált mogyorót, len- vagy szezámmagot, esetleg belepréselhetsz (mi nagyon szeretjük) egy-két gerezd fokhagymát.

Olvastam -nem próbáltam- fele zsemlemorzsa - fele kókuszreszelék megoldást is. Pikáns lehet:)

2009. okt. 19. 17:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
Olvastam olyan receptet is,hogy amikor klopfolod a húst,akkor egyúttal beleversz diót vagy egyéb magvakat,és utána panírozod a szokott módon.
2009. okt. 19. 17:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
joghurtban hagyod ázni a husikat, utána meg tört sós kekszbe forgatod, és úgy sütöd ki. isteni!!! (a joghurtba tehetsz mindenféle fűszert, ha úgy szereted!)
2009. okt. 19. 17:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:

Én chips-et szoktam összetörni és abba forgatom, fincsi ropogós lesz.


Meg feltétekkel lehet még feldobni:

rendesen kirántod a húst a szokásos panírral, miután kisült, teszel rá egy evőkanál fokhagymás tejfölt és sok reszelt sajtot, a sütőben ráolvasztod.


Vagy, ami a vacsora csatában volt, a kész rántott húsra paradicsomos-bazsalikomos ragut (forró olajon átpirítassz egy fej apróra vágott hagymát, paradicsom gerezdeket és sok friss bazsalikom levelet) és mozzarella szeleteket teszel.


Mind2 nagyon finom, próbáld ki!

2009. okt. 19. 18:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
Egy kérdésem lenne, ha reszelt sajtot teszünk a morzsába, az nem fog sütés közben szétfolyni? (Mint amikor a rántott sajt kifolyik a panírból.)
2009. okt. 19. 19:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó Válaszoló!

Nyugodt lehetsz,nem fog folyni a sajt.Én kipróbáltam.


Egyébként nem csak a panirt lehet variálni,hanem a husit is:Ezer féle töltelékkel megtölteni,majd bundázni és sütni.

Sokféle képpen lehet fúszerezni,pácolni a húst és úgy rántani.Én nagyon sok félét ismerek.

2009. okt. 19. 20:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
Köszönöm, akkor kipróbálom! :)
2009. okt. 19. 22:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha a panírba teszik a sajtot, az általában kicsit megég, én ezért a tojásba szoktam tenni a reszelt sajtot.
2009. okt. 20. 11:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!