Valami jó receptet szeretnék egy nagyon finom és különleges de nem túl drága kajáról?
Én a csirkeszárnyat nem találnám finomnak,főleg ha az bolti cuccal van leöntve. Nem is nagyon van rajta ennivaló hús.
De ízlések és pofonok különbözőek.
Az én receptem:
Készülhet csirkecombból vagy sertéstarjából.
Lisztet sóval,borssal,szerecsendióval összekeverni. Ha csirke,akkor egy kevés majoranna is kell bele.
Egy tepsit kizsírozni ( nem olajozni,mert annak nincs jó szaftja). A húsokat a lisztben jól megforgatni,egymés nellé a tepsibe tenni. Néhány fej vöröshagymát (minél több,annál jobb) karikára vágva a tetejére rakni. Alá egy pohárnyi vizet önteni. A tetejére vagy házitejfölt,vagy főzőtejszínt önteni. Alufóliával lefedni a tepsit,és a sütőben közepes hőfokon sütni. Ha a hús már puha,akkor rovid ideig még mepirítani a tetejét.
Krumpli vagy rizs a megfelelő köret hozzá.
szia! én csak ajánlani tudom az andi konyháját.van egy isteni recept a csirkemell baconnal, őzgerinc formában
különleges és finom. és szrintem meg is éri.
írd be jobbra fönt a keresőbe, hogy andi konyhája, az
első lapra kattint, majd előjönek az ajánlások.kattints az ételek képei sorra és rengeteg finom kaját találsz.
jó böngészést.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!