Hogy készítsem el a tésztát, hogy főzés után ne ragadjon össze? Pedig teszek rá olajat.
Figyelt kérdés
2011. okt. 7. 12:08
11/14 anonim válasza:
Mindegy a minősége, a legrosszabb sem ragadt még össze sosem, az egy percig hidegvízzel való locsolás a szűrőben a legtutibb megoldás, azzal csinálom mindig, és ahogy mondtam, sosem ragadt még össze, bármilyen silány, olcsó tésztát is vettem...
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is!
2011. okt. 12. 11:16
13/14 anonim válasza:
Szia!
Én át szoktam szűrőben mosni, hogy a keményítő ne maradjon rajta, ettől nem ragad össze.
14/14 anonim válasza:
a vízben amibe csinálod abba is rakj olajat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!