Hogy kell ebből főzeléket csinálni?
Figyelt kérdés
Van itthnl fagyasztott sóskakrémem és spenótom is.Tejszín és tejföl is.Segítenétek,hogy ebből így együtt (sóska-spenót) hogy tudok főzeléket készíteni???
Köszönöm szépen előre is!!!:))
2011. jan. 11. 06:30
2/6 anonim válasza:
Együtt nem lesz jó, mert nem passzol a két iz egymáshoz - külön-külön készitsd el.
3/6 anonim válasza:
Együtt semmiképpen ne főzd. A spenót inkább édeskés,és nem kell bele cukor. A sóska viszont savanyú,és feltétlen kell cukrozni.
4/6 A kérdező kommentje:
Hóó,pedig az egyik oldalon azt írták,hogy jó együtt:( z a baj,h.mindkettőből kevés van:(
2011. jan. 11. 08:50
5/6 A kérdező kommentje:
Megcsinálom külön a spenótba tehetek tejszínt és sajtkrémet??
2011. jan. 11. 09:15
6/6 anonim válasza:
nyugodtan keverd össze a kettőt! mindenkinek más a az ízlése. pl a férjem mindig megecetezi a spenótot,mert anélkül szerinte nincs sóska íze:))
tejszínnel is sűrítheted, jól fűszerezd meg, fokhagyma bors, aztán legközelebb, lehet, hogy direkt így csinálod:))
egy konyhában nincs lehetetlen,legföljebb ehetetlen:))
egy próbát megér, bátran állj neki!
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!